More

    Patru din patru!

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut a patra victorie la rând în Liga Națională după ce vineri seara au trecut clar de Sirius Târgu Mureș, scor 91-62.Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut a patra victorie la rând în Liga Națională după ce vineri seara au trecut clar de Sirius Târgu Mureș, scor 91-62.

    Partida a fost la discreția elevelor lui Dobă și Boian care avertizate de victoriile mureșencelor din primele două runde cu Galați și Alexandria n-au vrut să-și facă singure meciul greu. Astfel cu Green, Wiliams, Solopova, Mandache și Sfîrlea în primul sfert, CSM s-a distanțat rapid pe tabelă, 25-17. Apoi cu Harrison venită lansat de pe bancă și cu Baltic extrem de utilă, trupa noastră a pus punct după punct pe tabelă și în sfertul trei a avut și un avantaj de 33 de puncte. În ultimele 10 minute tehnicianul sătmărencelor odihnește stranierele și termină meciul cu Sfîrlea, Kadar, Szmutku și Mandache pe teren…Cu o remarcă, junioara Kadar a jucat primele ei minute în acest sezon de Ligă Națională…S-a terminat 91-62, pe sferturi 25-17, 28-18, 20-11, 18-16. Și CSM rămâne alături de Sepsi cu punctaj maxim în campionat!De remarcat din nou pubicul care le-a aplaudat minute bune la final pe Mandache & co și care le-a cadorisit cu flori pe fetele de la CSM. Următorul meci acasă va fi pe 19 noiembrie cu Olimpia Brașov.

    CSM Satu Mare: Harrison – 23, D. Williams – 17 (10 recuperări), Mandache – 16, Solopova – 14, Baltic – 12, Green – 5, Szmutku – 4, Sfîrlea, Kadar. Antrenor: Marius Dobă.

    Sirius: Lawrence – 16, Robinson – 14, S. Williams – 11, Beldian – 8, A. Pop – 6, Mitov – 4, Meszaros – 3, Gal, Feises. Antrenor: Ionel Brustur.

    Tot în etapa 4 s-au jucat partidele  Olimpia Braşov – CSU Alba Iulia  83-86 , “U” Cluj-Napoca – Phoenix Galaţi 83-63, SCM Timişoara – ICIM Arad 73-63 . Meciul  Sepsi – Alexandria s-a jucat aseară după închiderea ediției. Pentru CSM Satu Mare urmează primul meci din Liga Europei Centrale, programat miercuri, 25 octombrie, de la ora 21:00 la Marburg (Germania). După care duminică, 29 octombrie, va juca în aceeaşi competiţie la ICIM Arad, de la ora 18.00, pentru ca a doua zi, pe 30 octombrie, să joace tot la Arad în etapa 5 din Liga Naţională de la ora 18, meci ce va fi transmis la Digisport.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE