17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

S-a schimbat conducerea la Apaserv. Cine este noul director

Filed under: Locale |

Conducerea furnizorului de apă potabilă din județul Satu Mare, SC Apaserv Satu Mare SA a fost schimbată. Practic, șefia acestei instituții a fost preluată de fostul director general adjunct, Ioan Leitner, în timp ce Dan Stegeran va fi adjunct.

City-managerul municipiului Satu Mare a precizat, pentru GNV, că schimbările au fost generate de cocursurile care au fost organizate pentru ocuparea posturilor de conducere.

”A fost organizat un concurs pentru că mandatul domnului Stegerean s-a terminat. A fost un concurs organizat conform OUG 109 organizat de Consiliul de Administrație, în urma căruia a fost aleasă noua conducere: noul director general, noul director general adjunct, director tehnic și director economic. Domnul Ioan Leitner a câștigat acest cocurs, a luat nota cea mai mare. La concurs a participat și domnul Stegerean, iar el rămâne director general adjunct”, a precizat Maculic pentru GNV.

Ioan Leitner a mai ocupat funcția de director general al SC Apaserv până în 2013 când, practic, a fost înlocuit de Dan Stegeran. Acum s-a făcut din nou rocada.

One Response to S-a schimbat conducerea la Apaserv. Cine este noul director

  1. Buna ziua,

    Este evident ca schimbarea a fost făcută pe criterii politice asa cum din pacate suntem obisnuiti iar competența si profesionalismul nu mai conteaza cand e vorba de ocupare unei funcții importante. Domnul Dan Stegerean a demonstrat prin realizări, competenta , dăruitlre si profesionalism ce atunci cand iti pasa poti sa faci lucruri mari si poti sa schimbi in bine in doar 4 ani fata unei unei companii de importanta majora pentru județul Satu Mare.

    Corina Cristina B
    23 October 2017 at 19:48
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *