21 October 2018
Festivalul Berii Artizanale

Șeful Poliției Tășnad, vinovat de producerea unui accident. Avea o alcoolemie foarte mare

Filed under: Locale |

politia

Aflat la volan având o alcoolemie foarte mare, șeful Poliției Orașului Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, a produs în această seară un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Evenimentul rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 18.30, în localitatea Ghenci, potrivit unor surse GNV.

Șeful Poliției Tășnad, a încercat să iasă cu mașina la volanul căruia se afla de pe un drum secundar, însă nu a acordat prioritate unui alt autotursim, astfel că s-a produs impactului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, spun sursele GNV.

cv_cms_sef_chivari_dorel

Cazul a fost preluat și cercetat de către polițiștii rutieri sătmăreni. Testat cu alcooltest-ul, Șeful Poliției Tășnad, Dorel Chivari, avea o concentrație de 1,08 în aerul expirat. Acesta a fost dus însă pentru a-i fi prelevate probe biologice și, în funcție de rezultatele de laborator, urmând să fie luate și măsurile necesare, mai precizează sursele GNV.

Șeful Poliției Tășnad era în concediu, astfel că nu se afla în timpul serviciului, iar mașina pe care o conducea nu avea inscripțiile Poliției Române.

3 Responses to Șeful Poliției Tășnad, vinovat de producerea unui accident. Avea o alcoolemie foarte mare

 1. pentru viermul asta e permis asa ceva obiceiul organelor roman

  gaba
  17 October 2017 at 05:59
  Reply

 2. Mai este angajat la pulitie?????????

  pop
  17 October 2017 at 20:06
  Reply

 3. Daca politistul are voie, putem si noi?

  ciprian
  19 October 2017 at 12:29
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *