More

    VIDEO. Benny pericol public, a rămas fără permis. Polițiștii s-au autosesizat

    Bursa

    Teribilistul de la volan intitulat de GNV Benny, pericol public, a rămas pieton după ce polițiștii i-au suspendat permisul în baza imaginilor furnizate de mass-media sătmăreană.

    ”La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Carei s-au sesizat din oficiu şi au identificat conducătorul auto, care la data de 9 octombrie a.c., în timp ce circula pe DJ 108 M a încălcat mai multe reguli de circulaţie, fapt mediatizat în spaţiul public.

    Astfel că, în urma probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii permisului de conducere pentru faptul că a condus pe sensul opus de mers şi sancționarea contravențională pentru neoprirea la calea ferată fără barieră, faţă de bărbatul, de 41 de ani, din localitatea Berveni, care se afla la volanul autoturismului”, se arată într-un comunicat IPJ.

    Reamintim faptul că autoturismul având numărul de înmatriculare SM 10 BEN a fost filmat circulând în zig-zag, că nu oprește la trecerea de cale ferată și cum evită, în ultimul moment, mai multe autoturisme care veneau din sens opus, asta după ce a trecut pe contrasens.

    Filmarea a fost făcută luni, în jurul orei 17.00, pe drumul dintre Carei și Cămin.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE