More

    ANCHETĂ. Triplul asasinat de la Apa. Principalul suspect, căutat de polițiști

     

    Având sprijinul unei echipe  de specialiști de la Institutul de Criminalistică şi de la Direcţia de Investigaţii Criminale, polțiștii sătmăreni au deja un cerc restrâns de suspecți în cazul triplului și sângerosului asasinat de la Apa.

    Lucrul acesta a fost confirmat și de ministrul de Interne, Carmen Dan, care a arătat într-o declarație dată la Antena 3, că polițiștii care lucrează la acest caz au piste bune, dar nu poate face mai multe dezvăluiri.

    “Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor şi este ştiut că nu putem să facem publice informaţiile care până la urmă servesc prinderii autorului/autorilor, pentru că asta ne dorim. Ce pot să vă asigur este că poliţiştii au piste bune, în acest moment lucrează. Mai mult decât atât, i-am cerut inspectorului general al Poliţiei Române să aloce toate resursele necesare pentru a contribui substanţial la a ajunge la acest deznodământ pe care ni-l dorim, la a prinde autorul/autorii. Este o echipă de specialişti de la Bucureşti care îi ajută pe colegii de la IPJ Satu Mare. Vorbim de specialişti de la Institutul de Criminalistică şi de la Direcţia de Investigaţii Criminale care dau tot suportul necesar pentru a obţine rezultate cât mai repede în această anchetă”, a afirmat ministrul la Antena 3.

    Surse din cadrul anchetei au declarat pentru GNV că există chiar și un suspect principal în acest caz care, în prezent, este căutat de polițiști.

    Ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 35 de ani, apropiat al familiei Rentea, și care acum este de negăsit. Suspectul principal al triplei crima ar fi fost văzut în zona locului crimei ieri dimineață, în primele momente ale cercetărilor făcute de polișiti, însă apoi a dispărut.

    Polițiștii îl caută fără încetare pe principalul suspect și este doar chestiune de timp până ce va fi prins. Cel mai probabil a lucrat singur, iar mobilul crimei a fost jaful.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE