More

    Felix Stroe: Nu există tensiuni între Dragnea, Tudose şi liderii organizaţiilor PSD

    Felix Stroe, presedintele Partidului Social Democrat (PSD) Constanta participa la o conferinta de presa, in Constanta, vineri, 23 octombrie 2015. ADRIAN BOIOGLU / MEDIAFAX FOTO

    Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a negat, marţi, existenţa unor tensiuni între liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose şi liderii organizaţiilor judeţene PSD, pe marginea pachetului de măsuri fiscale pe care Executivul intenţionează să îl adopte.

    „Personal, nu cunosc să existe tensiuni între premier, preşedintele partidului şi liderii de organizaţii judeţene. (…) Ca lider al unei organizaţii judeţene, ca membru al Guvernului, sunt întru totul de acord şi susţin politia Guvernului în domeniul fiscal”, a spus Stroe. El a precizat, întrebat dacă transferul contribuţiilor de la angajator la angajat ar trebui să se facă prin OUG sau prin proiect de lege, că modalitatea prin care se va transpune acest lucru ţine de premier. „Modalitatea de rezolvare a acestei probleme este în sarcina premierului. Cu siguranţă premierul se sfătuieşte cu preşedinţii partidelor din coaliţie şi împreună vor lua cea mai bună decizie”, a spus Stroe. Chestionat asupra motivelor pentru care au existat două amânări ale şedinţei de Guvern în care ar fi trebuit să se adopte pachetul cu măsuri fiscale, Stroe a spus: „Este de competenţa şi în sarcina premierului şi a preşedinţilor partidelor din coaliţie. Dacă s-a amânat pentru foarte scurt timp luarea deciziei, s-a amânat cu siguranţă din dorinţa de a se analiza şi a se lua cea mai înţeleaptă hotărâre”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE