17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Vandali căutați de polițiști. Au vandalizat Centrul Nou, recent reabilitat

Filed under: Locale |

Nici nu s-a încheiat procesul de modernziare a Centrului Nou al Sătmarului că au și apărut primele distrugeri. Niște vandali și-au fpcut de cap în noaptea de luni spre marți, iar acum sunt căutați de polițiști.

“Centrul Nou al municipiului Satu Mare este în plin proces de modernizare și, zi de zi, capătă o nouă față. Doar că mai sunt persoane certate cu legea și bunul simț care distrug ce alții construiesc. Așa s-a întâmplat și în noaptea de luni spre marți, când unul din coșurile de gunoi recent amplasate pe B-dul Transilvania a fost distrus. Poliția Locală urmează să identifice autorul acestei distrugeri, care va suporta consecințele”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Municipiului Satu Mare.

Polițiștii locali vor urmări înregistrările video ale camerelor de supraveghere, astfel că prinderea făptașilor este o chestiune de timp.

One Response to FOTO. Vandali căutați de polițiști. Au vandalizat Centrul Nou, recent reabilitat

  1. mentalitatea ciganeasca a dacilori puturosi golani tiner vandalismul au invatat de la parinti lori cei de asteptat de la o natie de lepra fara cultura si civilizatie

    bil
    22 November 2017 at 13:12
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *