17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

MASACRU. Acuzat că și-a ucis brutal părinții. Filmul oribilei crime

Filed under: Locale,Top News |

Procurorii sătmăreni au decis să-l rețină pe Răzvan Rentea, pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de mâine să-l ducă în fața judecătorilor cu prorpunere de arestare preventivă. El este pentru prima dată acuzat că și-a ucis cu bestialitate părinții deși până acum a fost doar suspectul principal al triplei crime din Apa. Anchetatorii au făcut și filmul oribilei crime.

Anchetat și reținut

Decizia de a-l reține pe Răzvan Rentea a survenit după ce procurorii l-au interogat astăzi mai multe ore. A fost săltat de oamenii legii la scurt timp după ce s-a terminat slujba de înmormântare a părinților săi, Gheorghe și Niculina Rentea, și a bunicii sale, Viorica Apan.

Toate dovezile îl indică pe Răzvan Rentea drept autorul celor trei crime. Nu s-a găsit arma crimei, iar obiectul crimei pare a fi banii.

Punând cap la cap dovezile, procurorii au făcut și filmul masacrului din curtea familiei Rentea din Apa.

Adevărat masacru

Răzvan Rentea și-a ucis, prima dată, bunica, în interorul casei. Știindu-l pe tatăl său acasă și că în momentul în care acesta va intra în casă va observa crima, Răzvan a ieșit în curte, l-a întâlnit pe tatăl său în fața garajului (tocmai se pregătea să meargă la microbuz după Niculina Rentea). Fără să stea prea mult pe gânduri, a tăbărît pe acesta și la ucis cu mai multe lovituri în zona capului cu un corp dur și ascuțit (foarte probabil un topor).

Și-a adus aminte că tatăl trebuia să meargă după mama sa, la microbuz. Răzvan Rentea s-a urcat în mașina familiei și a plecat după mama sa. A fost suprins de camerele de supraveghere din zonă. S-a întors cu mama sa, dar nu a lăsat-o să intre în casă. A lovit-o cu brutalitate în cap, din spate, cu același corp dur și ascuțit, în timp ce aceasta urca scările și se pregătea să intre în casă.

A încercat să-și construiască un alibi

În urma autopsiei, la niciuna dintre victime au fost găsite urme de autoapărare, semn că victimele îl cunoșteau pe criminal. Ăsta a fost un indiciu foarte important pentru anchetatori.

După ce și-a ucis mama, a plecat în orașul Satu Mare și a făcut tot posibilul ca să fie văzut la localurile din zona Centrului Nou al orașului. Probabil că astfel încerca să-și facă un alibi. Însă nu a reușit să înșele și vigilența anchetatorilor.

Avea nevoie de bani

Cel mai probabil, Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica din cauza banilor. Se pare că avea datorii mari. Nu puține sunt persoanele pe care Răzvan Rentea le-a întrebat dacă nu vor să îi cumpere apartamentul, care fusese cumpărat de părinții lui.

Aceștia nu au vrut să-l lase să vândă acel apartament, astfel că Răzvan i-a ucis cu bestialitate.

Trebuie remarcat faptul că toate aceste informații au fost obținute de reporterii GNV pe surse, din rândurile anchetatorilor, doarece, cel puțin până în acest moment, nu au fost oferite informații oficiale în legătură cu desfășurarea anchetei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *