17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

VIDEO/FOTO. Acuzat că și-a ucis părinții și bunica, Răzvan Rentea a fost arestat

Filed under: Locale,Top News |

Fiind considerat de anchetatori ca principalul suspect în cazul masacrului sângeros de la Apa, Răzvan Rentea a fost arestat astăzi în calitate de inculpat în acest caz.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reținut ieri, imediat după ce părinții și bunica sa au fost înmormântați. A fost adiat de anchetatori dar, conform celor afirmate de către șeful Secției Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, Răzvan Iancu nu recunoaște faptele deși toate indiciile și probele îl incriminează.

Răzvan Rentea a mai fost audiat astăzi încă odată, după care a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Odată ajuns la Tribunal, Răzvan Rentea a declarat că el nu este vinovat de triplul asasinat de la Apa în care părințșii săi, Gheorghe și Niculina Rentea, precum și bunica sa, Viorica Apan, au fost uciși cu bestialitate.

După ce l-au audiat, judecătorii sătmăreni au decis arestarea inculpatului Răzvan Rentea.

”Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului R.R.M., în cursul urmăririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”, este soluția pe scurt a judecătorilor Tribunalului Satu Mare.

One Response to VIDEO/FOTO. Acuzat că și-a ucis părinții și bunica, Răzvan Rentea a fost arestat

  1. Incredibil, cum sa iti ucizi parintii si bunica? Nu inteleg ce a fost in capul lui, omul cred ca este bonlav!

    Studio Bucuresti
    4 December 2017 at 23:21
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *