More

    VIDEO/FOTO. Paula Raț ar fi împlinit azi 26 de ani. Acum e plânsă la mormânt

    Din păcate, divinitatea a vrut altfel. Dacă tragedia din noaptea de 17 aprilie 2015 nu s-ar fi produs, astăzi, Paula Raț ar fi împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani. Azi, însă, fosta artistă este plânsă de cei dragi.

    Pe tatăl Paulei, fostul președinte al Clubului Olimpia, Catrinel Raț, l-am întâlnit astăzi la mormântul fetei sale. Era cu lacrimi în ochi.

    ”Astăzi Paula ar fi împlinit 26 de ani…Îmi este și foarte greu să vorbesc… Eu consider că Paula este cu noi tot timpul. Ea ni se arată în vis și sune că ea trăiește, este alături de noi… Doamne ferește, să nu trwacă nimeni prin ceea ce am trecut noi. Aș fi vrut să râd, să fiu vesel, pentru că Paula era o ființă veselă, tot timpul transmitea și celor din jur veselia ei, era o persoană care gândea foarte pozitiv, nu a fost supărată niciodată… Din păcate, asta este soarta omului. A trebuit să plece”, a declarat pentru GNV tatăl Paulei Raț.

    Pe piatra de mormânt al artistei este trecut următorul mesaj: ”Viața nu este un rol, dar seamănă cu o piesă de teatru. Nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat”.

    ”Este un citat de-al ei. Este o chestiune de moment. A încercat de mai multe ori să ne transmită acest mott al ei, dar nu ne-am gândit niciodată să se întâmple așa ceva. Culmea este că și atunci când a plecat, în acea zi, dimineață la ora 4.00 a venit la mine și mi-a zis: Daddy, așa-i că o să-ți fie dor de mine? Dar de unde să știu eu că….”, a mai spus Catrinel Raț.

    Tot ce mai pot face acum părinții Paulei este să se roage pentru ea și să-i facă mormântul mai frumos decât este.

    ”Acuma au sosit băieții care îmbracă acest mormânt și sper că până deseară, sau cel târziu până mâine la prânz, să-l termine. Ar fi trebuit să fie terminat astăzi, însă au intervenit anumite probleme”, a mai spus tatăl Paulei Raț.

    Artista sătmăreancă Paula Raț și-a găsit sfârșitul într–un crunt accident de circulație produs în data de 17 aprilie 2015 în apropierea localității bihorene Avram Iancu. În mașina condusă de Adrian Foldi se aflau Paula Raț, dar și părinții tânărului. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez.

    La ora 22.30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. În urma impactului extrem de violent, Paula Raț a decedat.


    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE