More

    FOTO. ”Jmecherul” care a intrat cu decapotabila în Tunelul de Lumini a fost amendat

    Un ”jmecher” din Satu Mare a decis să arată ce-i pot mușchii astfel că în una din serile trecute a intrat cu o mașină decapotabilă în Tunelul de Lumini din Centrul Nou unde, de altfel, s-a și fotografiat.

    Nu peste mult timp, însă, polițiștii locali l-au amendat. Astfel, conform procesului verbal întocmit de Poliția Locală, ”jmecherul” Groza Ionuț Vlad a fost amendat cu 500 de lei pentru că a circulat cu autoturismul marca Renault Megan având numărul de înmatriculare SM 87 NAT în zona pietonală din Piața 25 Octombrie.

    Însă dacă acesta va plăti amenda în două zile lucrătoare de la data întocmirii procesului verbal, Groza Ionuț Vlad va achita doar….100 de lei.

    ”Jmecherul” de Satu Mare recunoaște fapta și semnează procesul.

    ”Din păcate, NU există amendă pentru nesimțire și lipsă crasă de educație. Polițiștii locali l-au amendat cu 500 de lei pe Groza Ionuț Vlad pentru că a intrat cu mașina în tunelul de lumini de la Târgul de Crăciun. Trebuie remarcate reacțiile dumneavoastră care v-ați exprimat dezaprobarea pentru fapta comisă de acest tânăr, poate că asta este cea mai mare “sancțiune” pentru cei care fac astfel de gesturi!”, se arată într-un mesaj remis de Primăria Satu Mare.

    SURSA: Primăria Satu Mare

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE