More

    Vicepremierul României, Paul Stănescu, se află la Satu Mare

    Vicepremierul României, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, se află la Satu Mare ocazie cu care mâine dimineață se va întâlni cu toți primarii din județ. De asemenea, va avea și o întrevedere cu conducerea Consiliului Județean ocazie cu care vor fi semnate și o parte dintre proiectele derulate de această instituție ce vor fi finanțate prin PNDL 2.

    În direct la Nord Vest TV

    Vice-premierul României, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene se află în vizită oficială în județul Satu Mare. El va ajunge în Satu Mare în cursul zilei de astăzi. Vicepremierul este invitatul special al emisiunii ”Ora Adevărului”, realizată de Victor Constantinovici, ce va fi difuzată în direct de la ora 18.00 la Nord Vest TV.

    În sala mică de ședințe

    Mâine dimineață, împreună cu conducerea Consiliului Județean Satu Mare, vicepremierul Stănescu va avea o întâlnire tematică cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale din județ, după care în cadrul unei conferințe de presă vor detalia tema proiectelor de dezvoltare din județ.

    Întâlnirea cu reprezentanții UAT-lor va avea loc în sala mică de ședință a Consiliului Județean Satu Mare (Pța. 25 Octombrie, nr 1, etaj 1) de la ora 10.30.

    Tot cu această ocazie vor fi semnate și parte dintre proiectele ce vor fi implementate de Consiliul Județean și care vor fi finanțate prin PNDL2.

    Finanțare pentru Satu Mare

    Ministerul Dezvoltării Regionale a acordat, județului Satu Mare, suma de 626 milioane de lei, pentru proiectele de infrastructură ce urmează să fie finanțate, teoretic, în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală, ce se va desfășura până în anul 2020.

    Cea mai mare finanțare acordată prin acest program este pentru cel de-al treilea pod peste Someș, în valoare de peste 80 de milioane lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE