17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

VIDEO/FOTO. Centrul Sătmarului arată feeric. S-a transformat înainte de Crăciun

Filed under: Locale,Top News,Uncategorized |

Zona centrală a municipiului Satu Mare s-a transformat radical înaintea sărbătorilor de iarnă iar noaptea arată feeric. Aseară a fost pornit iluminatul ornamental stradal de sărbători și fost deschis Târgul de Crăciun. Punctul central este Tinelul Luminilor.

Iluminatul stradal ornamental de sărbători a fost pornit la ora 18.00, la bradul împodobit din Piața Libertății, vizavi de Dacia. Alături de copii, de subprefectul Tamas Altfatter, de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, de viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, primarul Kereskenyi Gabor a purces la numărătoarea inversă la finalul căreia a aprins iluminatul ornamental.

A fost momentul în care centrul orașului, fie că vorbim de cel vechi, fie de cel nou, s-a tranformat total și a fost inundat de culoare. De asemenea, și fața unor clădiri a fost transormată. Trei zâne pe picioroange au asistat la toată această procesiune.

Luminile de pe stradă, din Parcul Libertății, de pe aleea Corneliu Coposu sau din zona Târgului de Crăciun sunt foarte frumoase și în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Punctul de atracție central este, însă, Tunelul Luminilor, care face legătură dintre platoul din Centrul Nou și aleea Cornelui Coposu.

Tot aseară, în zona Corneliu Coposu a fost deschis și Târgul de Crăciun.

Prima seară dedicată sărbătorilor de iarnă de la Satu Mare s-a încheiat cu un super concert susținut de Anda Adam.

4 Responses to VIDEO/FOTO. Centrul Sătmarului arată feeric. S-a transformat înainte de Crăciun

 1. Cel mai frumos oras dintre toate satele….!!!!

  ciprian
  2 December 2017 at 12:20
  Reply

  • satul mare

   oli
   6 December 2017 at 09:47
   Reply

 2. Centrul Sătmarului arată feeric dupa anul nou va arata ca un iad

  bil
  5 December 2017 at 06:39
  Reply

 3. Nu este asa cum ma asteptam! Centrul orasului este relativ frumos, dar restul…. E dezolant la intrarea in oras: in alti ani, aveam lumini de sarbatoare si pe Drumul Careiului, si la Burdea, si in fata Muzeului, si pe poduri! Acum, NU! In centru totul este pus la gramada, prea mult nu inseamna prea bun! Cred ca era de ajuns ca luminitele sa fie puse din 2 in 2 stilpi-astfel, poate ar fi ajuns si acolo unde acum nu sint! Iar parcul arata….
  Luati exemplu de la Carei! Este mult mai frumos!

  Rodica
  9 December 2017 at 12:18
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *