17 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

VIDEO/FOTO. Daruri pentru copiii familiei Lebăda din partea lui Moș Nicolae

Filed under: Locale |

Moș Nicolae a venit și pentru copiii cuminți a căror părinții, angajați, clienți sau apropiați, au legătură cu magazinele Lebăda.

Circa o sută de copii au aflat că în această seară Moșul poposește și împarte cadouri la Lebăda, astfel că au venit aici și l-au întâmpinat, au afirmat solemn că au fost cuminți și au luat darul primit de la Moșul.

”Le-am adus bucurie tuturor copiilor. Toți au spus că au fost cuminți și că merită darul primit”, a declarat Moș Nicolae pentru GNV.

În total, Moșul a împărțit o sută de cadouri oferite din suflet de familia Lebăda.

”Ideea acestor cadouri a venit de la faptul că Lebăda este un business de familie. Noi suntem mereu alături de clienții noștri și de familiile lor, venim mereu în ajutorul lor oferindu-le soluții pentru problemele pe care le au. Suntem alături de ei și în momentele speciale, cum sunt și aceste sărbători de iarnă. Am pregătit o sută de pachete pentru toți copii care vin în magazinele noatre iar Moșul le-a împărțit în această seară într-un cadru festiv”, a declarat directorul de marketing al firmei Lebăda, Cristian Pașca.

Moșul s-a întâlnit cu copiii familiei Lebăda la show-room-ul firmei de pe Drumul Careiului nr. 15 – 17. În acest showroom se oferă soluții complete pentru amenajarea casei tale.

Aici se găsesc peste 3.500 de produse, dispuse pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Este vorba despre produse proprii, fabricate în unitatea de la Valea Vinului (investiției 100% a firmei Lebăda), dar și de la furnizori naționali și internaționali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *