More

    Beneficiarii de ajutor social, scoși la muncă în folosul comunității. Curățenie în oraș

    Beneficiarii de ajutor social de pe raza municipiului Satu Mare au fost scoși la muncă în folosul comunității, se arată într-un raport al Poliției Locale Satu Mare pe luna decembrie a anului trecut.

    ”În conformitate cu prevederile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat şi în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciului Public de Asistenţă Socială, pe raza municipiului Satu Mare au fost desfăşurate 7 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social. Sub îndrumarea cadrelor de specialitate a respectivului serviciu, s-au executat activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie, ocazie cu care s-au strâns 12 metri cubi de resturi menajere.

    La aceste activităţi au participat în medie 8 persoane beneficiare de ajutor social. Locaţiile unde s-a lucrat au fost: str. Vasile Lucaciu, Oituz, Rodnei, Careiului, Amaţiului, etc.”, se arată în documentul citat.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE