20 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern. Tudose demisionează

Filed under: Locale,Politic |

Comitetul Executiv al PSD a votat luni retragerea sprijinului politic acordat Guvernului Tudose, premierul anunţând în consecinţă că îşi va depune mandatul, au declarat surse politice.

Potrivit surselor citate, cei mai mulţi membri CEx al PSD au cerut ca premierul Mihai Tudose să îşi depună mandatul, ca urmare a tensiunilor din ultima perioadă. În replică, Tudose le-ar fi spus că, dacă votul va fi de retragere a prijinului, îşi va depune mandatul. Potrivit surselor politice, votul acordat în structura PSD a fost majoritar de retragere a sprijinului politic.

Premierul Mihai Tudose ar fi spus, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv PSD, că este dispus să demisioneze, dacă membrii CEx votează retragerea sprijinului politic acordat Cabinetului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

După cinci ore de discuţii, din luările de poziţie ale membrilor CEx, spun sursele citate, ar rezulta că cei mai mulţi membrii ai Consiliului Executiv i-au cerut lui Mihai Tudose să îşi prezinte mandatul. Premierul a avut de partea sa doar 4 voturi, din cele 64 ale CExN. Liderii a aproximativ 30 de filiale, dar și parlamentari PSD au semnat un document prin care se cere retragerea sprijinului politic premierului Tudose.

Cel mai probabil, Mihai Tudose își va anunța demisia marți. Interimatul va fi preluat de Paul Stănescu, potrivit unor surse.

One Response to CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern. Tudose demisionează

  1. Din cauza exprimatia lui golanul de tudose ungaria introduce viza pentru intrarea in ungaria,romani care lucra in westeuropa o sa fie nevoiti sa circule prin serbia sau prin ucraina cu pasaport

    bil
    16 January 2018 at 07:07
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *