20 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. EROUL care a salvat viața unei tinere. Gestul lui Romeo este incredibil

Filed under: Locale,Top News |

Despre tânărul Romeo Kulcsar, de 23 ani, din Tășnad, se poate spune cu adevărat că este un erou adevărat. Este cel care, fără niciun interes la mijloc, a salvat viața unei tinere, Marcuș Anett, de 24 de ani, din Chereușa! Toată această poveste a fost făcută publică, pe contul său de Facebook, de Cristi Irimuș, pe care noi o redăm integral cititorilor Gazetei de Nord Vest.

”Anett a avut din păcate o ciroză hepatică autoimună, mai exact a moștenit o celulă moartă la ficat… Romeo fiind într-o vizită pe-acasă, din Danemarca (locul unde acesta era la muncă), a auzit de cazul Anettei și i-a sărit imediat în ajutor! Neștiind dacă grupele sanguine se potrivesc sau nu! PUR ȘI SIMPLU I-A SPUS CA ÎI DONEAZĂ EL! Și-au avut noroc! Din Noiembrie “colindă” spitalele ca să le coincidă toate probele… A fost totul in regulă!

Așa că ieri, 17.01.2018 ziua cea mare a sosit! După o operație de 8 ore, la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui! Operația a reușit, iar cei doi sunt bine!

Au dorit să vă mulțumească tuturor pentru susținere și ajutor!

Gestul lui Romeo este unul ieșit din comun în zilele noastre… Vremuri în care marea noastră majoritate se gândește numai la persoana lui, Romeo și-a donat din ficat, ATENȚIE 100% GRATIS ȘI 100% VOLUNTAR!!!
Ce spuneți oameni buni??? Ăsta DA gest de omenie!!!

Romeo, eu sincer nu am cuvinte… îți spun doar atât… Ești un OM DE MARE CARACTER, care merită de două ori “JOS PĂLĂRIA”! De la mine o ai și de zece! Ți-ai riscat viața pentru a salva o altă viața…”, a scris Cristi Irimuș.

Subscriem și noi și apreciem gestul incredibil făcut de Romeo pentru a o salvat pe Anett. Merită toate aprecierile noastre și un LIKE pe Facebook este mult prea puțin pentru ceea ce a făcut EROUL nostru.

4 Responses to FOTO. EROUL care a salvat viața unei tinere. Gestul lui Romeo este incredibil

 1. ROMEO cineva este acolo sus si vede. Din partea mea multa sanatate si noroc.

  Ianos
  18 January 2018 at 19:13
  Reply

 2. Bravo ! Felicitari ! Un gest minunat ! Refacere rapida va doresc la amandoi.

  Nicolae Morar
  21 January 2018 at 00:25
  Reply

 3. FELICITARI ROMEO! SANATATE DV SI DOMNISOAREI! DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!!

  grigore
  25 January 2018 at 17:07
  Reply

 4. Selfie fever

  Yoliker
  24 May 2018 at 16:08
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *