20 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. Accident grav, cu un încarcerat. Sătmărean implicat

Filed under: Locale,Uncategorized |

Un accident rutier deosebit de grav, în care a fost implicat și un tânăr șofer sătmărean, s-a petrecut pe drumul european E 58, în Tăuţii Măgherăuş, în zona Dura, soldat cu o persoană încarcerată. La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei.

Pe D.N.1C, între Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, s-a produs un accident de circulaţie cu o victimă iar şoferul vinovat de producerea lui şi-a continuat deplasarea. În urma sesizării prin SNUAU 112, poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat de urgenţă la locul indicat pentru a efectua verificări iar şoferul care a părăsit locul faptei, un polonez de 43 de ani, a fost oprit la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Săbişa, scrie Vasiledale.ro.

Cercetările efectuate au relevat că polonezul, care conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat pe o porţiune de drum în rampă, în momentul în care circulaţia revine la o bandă, şi a acroşat un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un băimărean de 29 de ani. Maşina condusă de băimărean a derapat, a ajuns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un sătmărean de 28 de ani. După producerea accidentului, şoferul care a provocat producerea accidentului şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Săbişa, unde a fost oprit şi identificat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Seini, mai scrie Vasiledale.ro.

Şoferul din Baia Mare a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă în momentul producerii accidentului se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise. Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti iar rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

Până la finalizarea cercetării la faţa locului şi a degajării autovehiculelor avariate, traficul a fost restricţionat pe o bandă pentru aproximativ o oră şi 30 minute.

Sursa: text & foto: Vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *