More

    FOTOGALERIE. Soluție realistă pentru pietoni la Burdea. Propunere făcută de consilierul Radu Roca

    Pentru rezolvarea situației pietonilor la Burdea, în condițiile în care acolo va fi amenajat un sens giratoriu permanent, consilierul PSD, Radu Roca propune o soluție futuristă, dar realizabilă. Un pasaj pietonal suprateran circular supendat.

    ”În condiţiile în care va fi amenajat un sens giratoriu la intersecţia de la Burdea propun o soluţie care funcţionează foarte bine în oraşul Rzeszow din Polonia, oraş înfrăţit cu municipiul Satu Mare.

    Este vorba despre o pasarelă supraterană care este dotată cu 4 scări, urcare şi coborâre dar şi lift pentru persoanele care se deplasează anevoios, precum şi băncuţe pentru odihnă. Acest gen de pasarelă ar da acelei zone un aspect arhitectural modern şi totodată foarte practic”, a arătat Radu Roca.

    Consilierul local mai spune că acest pasaj pietonal este realizabil prin atragerea de fonduri europene.

    ”Consider că acest obiectiv nu este de domeniul SF, ci unul REALIZABIL prin atragerea de fonduri UE pentru această investiţie. Având în vedere faptul că proiectul Bugetului local de venituri şi cheltuieli este în dezbatere voi propune includerea în Bugetul local de venituri şi cheltuieli a sumelor necesare pentru realizarea unui Studiu de fezabilitate şi a Proiectului tehnic pentru acest obiectiv de investiţii”, a mai spus Radu Roca.

    Fotografiile au fost făcute chiar de Radu Roca cu ocazia unei vizite oficiale făcute la invitaţia primarului oraşului Rzeszow.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE