More

    Sătmăreanul Mihai Antonescu, în echipa care a realizat sistemul multimedia Mercedes

    Mercedes Benz a prezentat oficial în cadrul expoziţiei CES 2018 din Las Vegas noul sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Acesta promite a fi mai rapid, mai simplu în utilizare, mai ergonomic şi va va fi regăsit pe toate modelele viitoare Mercedes-Benz, începând cu compactele din familia A-Class.

    Noul sistem este bazat pe platforma Linux şi va debuta în serie pentru prima dată pe noul Mercedes-Benz A-Class. În dotarea incipientă compacta va fi oferită cu o planşă de bord de 7 inch acompaniată de un ecran tactil al sistemului multimedia de aceeaşi dimensiune, cu sistemul MBUX inclus. În dotările de mijloc A-Class va beneficia de un ecran mai mare, de 10.25 inch, iar variantele de top se vor alege cu o planşă de bord digitală de 10.25 inch şi cu un ecran al sistemului multimedia de aceleaşi dimensiuni. Pentru ambele dimensiuni de ecrane, sistemul multimedia se bazează pe procesor cu 6 nuclee, placă video nVidia şi memorie RAM de 8 GB.

    Sătmăreanul Mihai Antonescu este cunoscut în Satu Mare drept unul din fondatorii festivalului Plopstock. A studiat Electronica la Universitatea Manchester, după care a fost angajat la Mercedes-Benz Research & Development North America. El locuieşte acum în Mountain View, California.

    Nu este nimeni altcineva decât fiul Ramonei Antonescu, șeful Serviciului monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă din cadrul prefecturii Satu Mare.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE