26 April 2018

TRAGEDIE. A rămas fără un picior la doar 9 ani. A fost împuscat chiar de ziua lui

Filed under: Locale,Top News |

 

Tragedie fără margini într-o familie din Stâna. Fiul lor, de numai 9 ani, a rămas fără piciorul drept după ce s-a împușcat accidental, chiar cu arma de vânătoare a tatălui său.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că minorul a ajuns la Urgențe aseară, în jurul orei 21.00. Prezenta o plagă împușcată la gamba dreaptă cu cu distrugere de masă musculoasă, multiple fracturi și arteră secționată.

Copilul a fost dus imediat în sala de operație. S-au prezentat trei chirurgi care, după ce s-au consultat cu părinții, au decis amputarea gambei drepte a copilului, fiindu-i astfel salvată viață.

Acesta este în continuare internat la Terapie Intensivă. El mai are câteva alice și în gamba piciorului stâng, dar acestea nu prezintă niciun pericol.

Teribilul accident s-a produs în cursul serii de ieri, exact în ziua în care copilul a împlinit vârsta de 9 ani. Foarte probabil a fost luat de tatăl său la vânătoare. Cei doi, tatăl și fiul, se aflau într-o mașină când arma s-a descărcat accidental și a produs tragedia.

Viața copilului este acum în afară de orice pericol, însă polițiștii au demarat cercetările în acest caz.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *