14 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

Care sunt fetele care au bătut-o Carina în fața Colegiului ”Slavici”. Declarațiile martorilor

Filed under: Locale,Top News |

Mai mulți martori oculari au descris, pentru cititorii Gazetei de Nord Vest, șirul evenimentelor petrecute alaltăieri după amiază când o adolescentă a fost bătută în fața Colegiului Național ”Ioan Slavici”. Ei spun că doar trei dintre fete au lovit-o pe Carina. Cea de-a patra a fost implicată doar indirect.

Potrivit martorilor oculari, în cursul dimineții de marți, Carina D., adolescenta agresată, ar fi postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un băiat. Acest lucru nu i-a fost pe placul Denisei L., cele două fiind colege de clasă.

Din acest motiv, între cele două adolescente a izbucnit un scandal, în prima fază verbal, care, odată cu trecerea timpului s-a agravat.

Pe la orele amiezii, pretextând faptul că telefonul ei s-a descărcat, Denisa a cerut telefonul colegei sale, A., de pe a cărui cont de Facebook a cerut ajutorul Arabella (eleva de clasa a X-a de la George Emil Palade) și a surorii acesteia (elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Bălcescu Petofi”).

După ce s-au termina orele de curs, Carina a fost așteptată afară de Arabella și sora ei, la care s-a mai adăugat și Denisa L. Martorii spun că cele trei au agresat-o și lovit-o pe Carina, dar A. nu a participat la acest eveniment.

În timp ce majoritatea colegilor Carinei și a Denisei au încercat să aplaneze conflictul, unul dintre ei a filmat întreaga scenă. Filmările au fost văzute atât de conducerea școlii, cât și de polițiști, care au preluat filmare și i-au cerut adolescentului să șteargă filmarea din telefonul său mobil.

Poliția, Inspectoratul Școlar dar și cele trei școli din care provin elevele au demarat anchete pentru a se stabili adevărul. Cu excepția elevei de clasa a VIII-a, agresoarele Arabella (clasa a X-a) și Denisa (clasa a XI-a) au șanse foarte mari să fie exmatriculate. O decizie finală în acest sens va fi luată în cursul zilei de mâine.

3 Responses to Care sunt fetele care au bătut-o Carina în fața Colegiului ”Slavici”. Declarațiile martorilor

 1. Bravo fetili, va multzumesc pentru ca atz batuto pe aia!

  Bajatu
  22 February 2018 at 23:11
  Reply

 2. Rusine sa va fie pentru toate minciunile pe care le publicati !!!

  Carina
  23 February 2018 at 00:02
  Reply

 3. Atentie. Titlul contine o greseala gramaticala!!!!

  Adrian
  23 February 2018 at 00:38
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *