14 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Nesimțire crasă. A lovit și a plecat mișelește

Filed under: Locale |

Un sătmărean a surprins ceea ce, din păcate, se întâmplă tot mai des în parcările din Satu Mare, dar nu numai. Șoferul unui autoturism a lovit o altă mașină apoi a fugit mișelește.

Evenimentul s-a produs în această dimineață într-o parcare din zona centrală a municipiului Satu Mare, lângă magazinul Profi.

Șoferul unui autoturism Ford Focus cu numărul de înmatriculare SM 20 MLM, a efectuat o manevră de mers în marșarier (cu spatele) și la un moment dat a lovit un alt autoturism, un Opel de culoare roșie cu numărul SM 06 PVK. În urma impactului, bara de protecție a autoturismului roșu a fost puțin avariată.

Un sătmărean a văzut întreaga scenă și a reușit să facă o fotografie pe care a trimis-o redacției GNV însoțită de următorul text.

”Șoferul vinovat s-a dat jos din mașină, s-a uitat, a constatat că, din punctul lui de vedere, pagubele sunt minore, s-a urcat la volan și a plecat fără să lase în parbriz, sub ștergătoare, un număr de telefon, așa cum se face de obicei”.

Așadar, dacă proprietarul autoturismului Opel de culoare roșie SM 06 PVK și-a găsit mașina lovită în parcare, acuma știe cine i-a făcut acest ”cadou”.

DISTRIBUIȚI să afle cât mai mulți!

One Response to FOTO. Nesimțire crasă. A lovit și a plecat mișelește

  1. Aveți și o poză cu zgarietura produsă? Înainte să ne ambalăm și să curgă înjurături. Ați verifiat dacă chiar a fost zgâriată mașina roșie sau mergeți pe bună credință, că martorul nu vrea intenționat să provoace daune morale?

    saunt puțin sceptic
    24 February 2018 at 09:08
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *