22 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Siguranţa NU e un joc de noroc! Mai bine previi, decât să nu fii!

Filed under: Locale |

Pentru a marca ”Ziua informării preventive”, cadrele Inspecţiei de Prevenire au organizat marţi, 13 februarie 2018, puncte de informare preventivă în cadrul unor unități sanitare.

Inspectorii au oferit cetățenilor și cadrelor medicale broşuri, afişe şi pliante referitoare la riscurile care decurg din exploatarea sistemelor de încălzire cu defecţiuni sau improvizații, fără asigurarea supravegherii sau având coşuri de fum deteriorate, necurăţate de funingine sau neprotejate termic faţă de materialele combustibile sau din suprasolicitarea instalaţiilor şi aparatelor electrice.

În cadrul aceleiaşi activităţi, participanților le-au fost prezentate principalele măsuri şi reguli de apărare împotriva incendiilor, precum şi modul în care în care trebuie să se comporte în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Au fost mediatizate campaniile de informare și educație preventivă a populației R.I.S.C. “Siguranţa NU e un joc de noroc!”, “Mai bine previi, decât să nu fii!” și a fost promovată pagina de facebook Romania Sigură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *