More

    FOTOGALERIE. Vrei o nuntă de vis? Let’s Wedding Satu Mare. Aici afli tot ce își dorești

    Tinerii care au în plan o nuntă în acest an li se oferă posibilitatea de a avea o nuntă de vis. Pentru ei, dar și pentru organizatorii de astfel de evenimente, astăzi, s-a deschis târgul de nunți Let’s Wedding Satu Mare, aflat la prima sa ediție.

    Deschiderea oficială a acestui eveniment a avut loc azi de la ora 12. Potrivit celor declarate de organizatori, Mandi Tunde si Sergiu Bărbuș, târgul de nunți este dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.

    Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

    ”Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty și make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă”, spun organizatorii.

    Let’s Wedding Satu Mare este organizat la Cortul de Ceremonii de la Dana I și poate fi vizitat atât sâmbătă, cât și duminică, între orele orele 9.00 și 19.00. Prețul unui bilet este 5 lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE