20 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

JALE. Carmen Borota, condusă azi pe ultimul drum. Rămas bun Carmen!

Filed under: Locale |

Una dintre cele mai iubite și apreciate careience, este vorba despre Carmen Borota, a fost condusă astăzi, cu multă jale, pe ultimul său drum pământesc.

Sute de careieni, dar nu numai, au fost alături de Carmen în drumul său spore recele mormânt, și au încercat să aline durerea familiei îndoliate.

Din respect pentru Carmen și pentru prietenii ei, nu vom publica fotografii de la înmormântarea lui Carmen și o vom păstra pe așa cum au cunoscut-o toți: frumoasă și plină de bucurie.

Una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din muncipiul Carei, Carmen Alina Borota, a pierdut lupta cu viata mult prea devreme, la doar 42 de ani, și a decedat subit.

Deși nu suferea de nicio boală, Carmen Borota a făcut infarct și a murit chiar în brațele soțului ei.

Odată cu plecarea ei în lumea drepților, Carmen Borota lasă în urma ei un soț cu inima zdrobită de durere, o fiică studentă la medicină la Oradea și, cel mai important, o altă fiică, de doar 6 anișori, care nu se va mai putea bucura de mama ei și care, foarte probabil, nici nu poate înțelege ce se întâmplă cu mama ei.

Dumnezeu să te așeze în rândurile celor drepți, Carmen.

2 Responses to JALE. Carmen Borota, condusă azi pe ultimul drum. Rămas bun Carmen!

 1. Bre, cand va aud ca a pierdut "lupta cu viata", ma urc pe pereti, nu alta ! A pierdut lupta cu Moartea, nu cu viata, gazetarilor !!!

  cititor
  12 February 2018 at 14:26
  Reply

 2. Pe Denisa Raducu ati pozato moarta ,si nu ia-ti pastrat memoria asa cum era.Sa va fie rusine.Lu aceasta fata Carmen nu ati aratat nimic.De Denisa v-ati batut joc !

  Claudia
  13 February 2018 at 21:22
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *