22 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

Primul târg de nunți din acest an. Let’s Wedding Satu Mare

Filed under: Locale |

 

Viitorii tineri însurăței dar și toți cei care au în plan pregătirea unei nunți în acest an sunt așteptați să viziteze Let’s Wedding Satu Mare, primul târg de nunți din acest an din municipiu, aflat la prima sa ediție.

Târgul care lansează sezonul de nunți 2018 va avea loc în perioada 16-18 februarie 2018, la Cortul de Evenimente Dana și este dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty și make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă.

Organizatorii de nuntă vă vor aștepta cu cele mai originale idei și cele mai bune soluții pentru evenimentul vostru.

Deschiderea oficială Let’s Wedding Satu Mare va avea loc vineri, la ora 12.00. Târgul va putea fi vizitat vineri între orele 12.00 și 19.00, iar sâmbătă și duminică între 9.00 și 19.00. Preț intrare: 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *