More

    Al treilea sătmărean răpus de gripă. Un bărbat de doar 43 de ani

    Gripa a făcut a treia victimă la Satu Mare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a decedat în cursul zilei de 19 martie la o clinică de specialitate din Cluj Napoca.

    Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Paula Mare, a declarat, în exclusivitate pentru Gazeta de Nord Vest, că bărbatul care a decedat, a fost confirmat, în prima parte a lunii februarie, cu Gripă de tip B, însă se afla într-o stare foarte gravă.

    Cadrele medicale de la Satu Mare au decis, la mijlocul lunii februarie, transferul acestuia la o Clinică din Cluj Napoca, însă starea acestuia nu s-a ameliorat semnificativ. Bărbatul a decedat în data de 19 martie la Clinica din Cluj Napoca.

    Este al treilea caz de deces cauzat de gripă la Satu Mare. În data de 20 februarie gripa a făcut prima gripă la Satu Mare. Atunci a fost vorba despre o femeie în vârstă de în vârstă de 57 de ani, care a decedat la Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

    În data de 15 martie a fost înregistrat al doilea deces cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani care a decedat în Spitalul Județean de Urgență. Testele de laborator au arătat că victima a fost infectat cu virusul gripal de tip tip A, subtip (H1)pdm09.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE