14 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

AUTOSTRADĂ, la doi pași de Satu Mare. Cum va fi construită

Filed under: Locale |

În ultima perioadă se vorbește tot mai intens despre construirea unei autostrăzi care să ajungă foarte aproape de Satu Mare, la doar câțiva kilometri. Se lucrează intens la acest proiect și este foarte aproape de a fi realizat.

Primul care a lansat această idee a a fost chiar premierul Ungariei, Victor Orban, la ultima sa vizită la Satu Mare, care a spus că Guvernul Maghiar are în vedere prelungirea autostrăzii M3 de la Nyiregyihaza până la granița cu România.

Subiectul a fost reaudus astăzi în discuție de primarul Kereskenyi Gabor, prezent alături de vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, la recepția lucrărilor de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea Colegiul Național ”Kolcsey Ferenc”.

”Este o chestiune concretă la care se lucrează intens. Este vorba despre prelungirea autostrăzii M3 din Ungaria până la graniță”, a mai spus primarul, enumerând principalele obiective ce ar urma să fie finanțate de Guvernul Maghiar.

Astfel, Guvernul Maghiar ar urma să construiască încă 40 de kilometri de autostradă de la Nyiregyihaza până la Csengersima. Astfel, orașul Satu Mare ar fi la doar 10 kilometri de autostradă care ar face legătura dintre orașul nostru și Occident.

4 Responses to AUTOSTRADĂ, la doi pași de Satu Mare. Cum va fi construită

 1. rovineta pentru autostada asta va fi cel mai scump pentru romani romani va fi taxat de 10 ori mai scump

  bil
  15 March 2018 at 06:30
  Reply

  • rovineta este in romania pt ca este in cuvant ro, inalte state sunt numai vineta si oricine aceeasi suma plateste desteptule.

   Stefan
   15 March 2018 at 21:53
   Reply

 2. Asta esta este ca si cand,tu flamand, vezi la masa alaturata numai bunatati.Tot flamand vei pleca de la masa ta daca cineva nu se indura de tine. Ce pacat ca guvernului roman nu-i pasa de noi ,

  Ioan
  15 March 2018 at 11:02
  Reply

 3. Există păreri… Dar aș vrea să îmi exprim și eu părerea. Toate economiile avansate se bazează pe infrastructura!!! De aici cei sceptici să-i lase pe cei cu idei de dezvoltare să vină cu propuneri. Eu știu că, comunicațiile rutiere performante duc la o dezvoltare a zonei care o tranzitează. Exemplu: Sebeș!!!

  Calin
  15 March 2018 at 20:42
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *