24 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

DEZVOLTARE. Aproape 27 milioane de euro pentru proiectele Sătmarului

Filed under: Locale |

 

Primăria Municipiului Satu Mare continuă demersurile privind implementarea proiectelor depuse în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Administratorul public al orașului, Maskulik Csaba alături de șeful serviciului Scriere, Monitorizare și Implementare Proiecte, Andrea Sveda, au participat miercuri la întâlnirea de lucru organizată la Cluj- Napoca, pe teme de dezvoltare urbană.

În cadrul întâlnirii s-au discutat etapele de implementare și s-au propus soluții care să vină în sprijinul oraselor din Transilvania de Nord care au proiectele pregătite pentru a fi finanțate prin POR 2014-2020.

La întâlnire au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Direcției Generale Politică Regională și Urbană, cât și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Vă reamintim că municipiului Satu Mare i s-a alocat în total o finanțare de 26,9 milioane de euro pentru cele 16 proiecte prioritate, dintre care 21,8 milioane de euro sunt alocate pentru cele 9 proiecte prioritate eligibile pe Axa 4.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *