16 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

Începe curăţenia de primăvară în Satu Mare. Ce trebuie să facă sătmărenii

Filed under: Locale |

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare S.C Florisal SA demarează acţiunea “Curăţenia de primăvară” care se va derula în perioada: 19.03.2018 – 31.03.2018.

Acţiunea va avea loc numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere.

”Rugăm cetățenii municipiului Satu Mare să depoziteze deşeurile vegetale în grămezi, lângă pubele, în ziua în care strada este programată pentru ridicarea deșeurilor menajere, până la ora 7.00, astfel încât operatorul să le poată ridica. Deşeurile vegetale trebuie colectate separat și NU se amestecă cu deşeurile menajere.

De asemenea, atragem atenția cetățenilor că, depozitarea deșeurilor vegetale pe domeniul public înainte de demararea acțiunii, respectiv înainte de data de 19 martie, se sancționează cu amenzi, conform Hotărârii Consiliului Local nr.33/2011”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Cetățenii municipiului Satu Mare nu sunt taxați suplimentar pentru colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *