22 April 2018

VIDEO. Dezastru pe autostrada M3 făcut de un tirist din Satu Mare. Ce spun martorii

Filed under: Locale |

Un TIR înmatriculat în județul Satu Mare a făcut un adevărat dezastru ieri noapte pe autostrada M3 din Ungaria.

Din motive neelucidate încă, șoferul Tir-ului a scăpat, la un moment dat, controlul asupra mastodontului care a derapat, a rupt pareapeții de protecție dintre sensurile de drum de pe autostradă, după care a pătrusn pe contrasens.

Din fericire, cu excepția tiristului din Satu Mare, care a suferit răni minore, nimeni nu a mai avut de suferit în urma acestui incident, deși TIR-ul a fost destul de serios avariat.

Martorii care s-au aflat în acel moment pe autostradă au declarat, pentru Gazeta de Nord Vest, că ningea, iar porțiunea în care s-a produ accidentul nu a fost curățată de zăpadă.

”Trecerea de la drumul ”negru” la drumul ”alb” s-a făcut foarte rapid și pe o diustanță foarte scurtă, cel mult 10-15 metri. Era și noapte. Probabil că în momentul în care a trecut brusc de la partea curățată a carosabilului, la partea necurățată, șoferul a pus frânî, iar TIR-ul a derapat”, a încercat să explice situația de la fața locului unul dintre martorii oculari interpelat de Gazeta de Norde Vest.

Ciculația în zonă a fost oprită timp de câteva zeci de minute până ce autoritățile maghiare au reușit să normalizeze situația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *