14 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

VIDEO. Urletul MORȚII se aude până-n stradă. Ce se aude este înfiorător

Filed under: Locale |

Urletul morții se aude până în stradă, așa s-ar putea descrie imaginile suprinse în urmă cu câteva zile de o sătmăreancă. Ceea ce se aude este înfiorător și vine din interiorul Adăpostului de câini de la Dara.

Sătmăreanca care a înregistrat, iar mai apoi postat aceste imagini, cere ajutprul tuturor sătmărenilor, fie oameni simpli, fie autorități, să facă în așa fel încât ”Lagărul de la Dara” să fie închis.

Va rog frumos publicati acest video! Asa ceva nu se mai poate!

Eram in drum spre satul Dara, se auzeau urletele de caini chinuiti pana la drumul principal… Cum este posibil ca acesti indivizi de la ecarisajul Dara, Mixt Service S.R.L, condus de Balog Iosif, sa isi mai desfasoare activitatea?

Tinand cont ca in lege scrie clar ca o firma privata nu se poate ocupa de asa ceva. Deci o fac ilegal. Doi la mana ,nu mai au contract in orasul Satu Mare si totusi ei captureaza caini…. De parca nu este de ajuns ca isi desfasoara activitatea ilegal, mai si aduc caini din alte parti, ii chinuie si ii omoara.

Cum ar trebui inchis acest lagar? Va cer ajutorul!”, scrie sătmăreanca.

Dacă vă îngrozește ceea ce auziți atunci trebuie să luați atitudine. Acest material trebuie distribuit că să ajungă la cât mai multă lume. Poate chiar și la urechile autorităților!

8 Responses to VIDEO. Urletul MORȚII se aude până-n stradă. Ce se aude este înfiorător

 1. Sa muriți și voi în chinuri de 10 ori mai mari că și cățeii aia..și bineînțeles și familiile voastre 😈!!meritați din plin o moarte sigura..cruntă..înceată și sper sa vă lovească cat mai repede!prăduitorilor fara suflet

  Supi
  10 March 2018 at 00:52
  Reply

 2. Eu i-as inchide pe cei responsabili de asa ceva! Pana la urma, cu adapost sau fara, bipedele alea isi pot continua activitatea. De fapt ca sa fiu sincera le-as oferi aceeasi soarta… dar sunt protejati de lege din pacate 🙂 spre deosebire de acei caini sau de animale in general, care fac mult mai putin rau.

  Cristina
  10 March 2018 at 15:41
  Reply

 3. Sa aveti parte de tot atata durere si suferinta schilozilor(care va numiti cica OAMENI ),de cata suferinta au parte aceste biete animale.V-as inchide pe toti la zdup nenorocitilor ordinari !!!!!!!!!!!!!!Sper sa se ia masuri impotriva voastra ,criminalilor!!!!!!!!!!!!!!! Autoritatile ce nailba fac ???? Sper sa se autosesizeze cei in a caror atributie intra acest lucru !!!!

  MARIA
  10 March 2018 at 19:04
  Reply

 4. Luati masuri impotriva acestor bestii cu chip uman!!!Cei in a caror sarcina intra acest lucru ,sper sa se autosesizeze.Ar merita acelasi tratament CRIMINALII astia,sa vada ce inseamna sa fii chinuit.La zdup cu ei!!!!!

  MARIA
  10 March 2018 at 19:17
  Reply

 5. urlatul de caine nu inseamana ca omoara ci or frica ca este inchis daca urla o caine atunci dupa el urla ceilalti ,de exemplu amdat drumu la video publicat si caini mei de buldog francez si pitbul au inceput sa urla si eu nu omor cani ci il iubesc .nui judecati pentru bani si donati cersetor ce sinteti nelegal actionati..

  marius
  12 March 2018 at 13:16
  Reply

  • Le iei cumva apararea acelor criminali….sau ma insel… ?!

   Faci parte din acel grup ?!

   Omer
   13 March 2018 at 08:35
   Reply

 6. Bietii catelusi imi pare foarte rau ptr suferinta care trebuie sa o indure pacat ca nu sint tratati in mod civilizat

  Beres Katalin
  13 March 2018 at 02:40
  Reply

 7. stiam ca in NV sunt oameni mai blanzi, mai echilibrati, mai gospodari…tot timpul ni se atrage aminte noua, regatenilor, ca Ardealul e fruncea….doar vorbe in vant din pacate

  gabi
  13 March 2018 at 13:00
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *