More

    VIDEO/FOTO. Acuzat de CRIMĂ. Suspectul principal al Crimei de la Casablanca

    În urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, suspectul principal al Crimei de la Casablanca este Ștefan R, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Lazuri. Imaginile din incinta localului au surprins momentul în care bărbatul o lovește pe barmană, o femeie în vârstă de 43 de ani, în zona capului cu mai multe sticle de băutură, în urma cărora femeia a decedat.

    Chiar dacă vecinii din Lazuri îl cataloghează pe Stefan un tip relativ calm, acesta a mai făcut pușcărie pentru furturi și tâlhării.

    Potrivit unor surse apropiate de anchetatori, se pare că Ștefan R a pierdut, cu o seară în urmă, o sumă mare de bani la păcănele de la Casablanca. În noaptea de duminică spre luni ar fi încercat să-și repereze banii pierduți, dar nu a reușit acest lucru, situașie care l-a sciso din fire. Sunt martori care susțin că, înainte de a o ucide pe barmană, ar fi scuipat-o și îmbrâncit-o.

    În fine, în jurul orei 3 dimineața, acesta s-a întors la Casablanca cu un taxi în speranța că o va convinge pe barmană, Nicoleta D, să-i înapoieze măcar o parte din banii pierduți la ”pian”.

    În momentul în care s-a lovit de refuzuk femeii, bărbatul și-a pierdut cumpătul și, cu mai multe sticle de băutură, a lovit-o pe femeie până ce aceasta a zăcut în stare de semiconștiență după care a decedat pe podea.

    În tot acest timp, bărbatul a cotrobăit după bani. A luat o sumă de bani, câteva pachete de țigări și s-a întors la taxi. Totul a durat aproximativ 10 minute.

    Se pare că barmana îl cunoștea bine pe agresor, altfel nu se explică cum aceasta nu a apăsat butonul de urgență când acesta a început să fie agresiv. nu era prima dată când se afla la Casablanca.

    După câteva ore, acuzat de ucidere, după ce polițiștii au vizionat imaginile suprinse de camerele de supraveghere, Ștefan R a fost prins de polițiști în Vama Urziceni, având asupra sa o sumă de bani și aproape 320 de pachete de țigări.

    După ce a fost audiat de procurori, judecătorii au decis arestarea acestuia pentru cel puțin 30 de zile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE