25 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

Asistații social, scoși la muncă de Poliția Locală. Curățenia de primăvară

Filed under: Locale,Top News |

Asistații social apți de muncă din municipiul Satu Mare au fost scoși la muncă de către polițiștii locali sătmăreni. În cursul lunii martie, Poliția ocală a organizat 13 astfel de acțiuni prin care s-a vizat executarea unor lucrări de igienizare.

Astfel, în conformitate cu prevederile legii privind venitul minim garantat şi în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, pe raza municipiului Satu Mare au fost desfăşurate13 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, sub îndrumarea cadrelor de specialitate a respectivului serviciu.

Prin aceste acțiuni s-au executat activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie, ocazie cu care s-au strâns 18 metri cubi de resturi menajere.

La aceste activităţi au participat în medie 5 persoane beneficiare de ajutor social. Locaţiile unde s-au desfășurat aceste activități au fost: stadionul Unio, zona inundabilă a râului Somes, str. Arinului, Piața Libertății,etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *