More

    Egalați la ultima fază

    Ghinion curat pentru elevii lui Cristi Popa. Unirea Tășnad a condus până în prelungirile meciului cu Alba Iulia, dar s-a văzut egalată la ultima fază a jocului.

    Nemeș a deschis scorul în minutul 17 pentru tășnădeni și se părea că acesta își va trece în cont o nouă reușită de trei puncte după cea de sâmbătă de la Iernut. N-a fost de acord însă Davidaș care a egalat la ultima fază după o acțiune prelungită de atac a oaspeților.

    Echipa din Tășnad va juca vineri la Mediaș cu Gaz Metan 2, iar antrenorul Cristi Popa speră ca echipa să-și revină mai ales din punct de vedere fizic. Mai ales că medieșenii au avut liber în această etapă intermediară.

    Vizitatorii nu au putut conta pe I. Grozav – suspendat și Ad. Matei – menajat, fiind la limita suspendării pentru duelul din weekend cu liderul U Cluj Napoca.

    Unirea Tășnad: Moroz – Varga, Bălău, Bercean, Părnău, Cubaş, Ciul, Cadăr, R. Stanciu, P. Nemeş, B. Faur; rezerve Cherecheş, M. Silaghi, R. Silaghi, M. Bolba, R. Ştef, Nagy, M. Popa. Antrenor Cristian Popa.

    Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – F. Morar, R. Scrob, Onacă, Al. Giurgiu – Goguța, De Marco – Lăsconi, Selagea, Davidaș – Captiu; rezerve Petric, Al. Man, S. Iacșa, Schiau, N. Rus, Tat, Cr. Păcurar. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

    Primul mitan a fost unul echilibrat, cu oportunităţi la ambele porţi, irosite rând pe rând de uniriştii în alb-negru, Davidaş, Scrob şi Captiu, respectiv uniriştii în roşu-albastru Nemeş şi Faur. Golul primului mitan a fost marcat de Pavel Nemeş (17)!În partea a doua oaspeții au controlat meciul iar tășnădenii au încercat să dea lovitura decisivă pe contraatac. Bolba și Nagy au avut șansa de a duce scorul la 2-0 în ultimele minute doar că din păcate ratările s-au răzbunat și Davidaș a egalat în minutul 93.

    Este al doilea duel al Unirilor din Seria a 5-a, precedentul fiind la Dej (scor 2-0), împotriva echipei cu același nume.

    Unirea Tășnad rămâne pe locul 9 (31 de puncte), cu două succese la rând și o remiză, iar uniriștii din Alba, care vin după o perioadă de pauză de 10 zile, se clasează pe locul al șaselea, cu 39 de puncte.

    Unirea Alba Iulia este pe val, cu 4 victorii consecutive și 6 întâlniri fără eșec și speră să continue șirul succeselor pentru a avea “5 din 5” la ora duelului orgoliilor cu formația lui Adrian Falub.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE