24 January 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Au început lucrările la ”Groapa lui Gyuszi”. Lucrările, în mai multe etape

Filed under: Locale |

Lucrările de reabilitare a gropii din Pasajul Coposu, cunoscută de sătmăreni și sub denumirea de ”Groapa lui Giuszi” au început astăzi. Reprezentanții constructorului au ajuns la fața locului unde au efectuat mai multe sondaje în zonă pentru a-și face un plan de intervenție. Foarte probabil, în cursul zilei de mâine vechea structură va fi ridicată, zona igienizată după care vor putea începe lucrările propriu-zise.

Lucrările se vor executa pe mai multe etape. În primul rând se va îndepărta lemnul vechi, apoi se va face o salubrizare completă a întregii zone. După care se va continua cu lucrările efective de construcție.

În ceea ce privește termenul de finalizare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a estimat termenul la circa cinci săptămâni.

”Se va lucra inclusiv la structură. Va fi schimbată o mare parte din structură, care nu mai rezistă. Dacă decopertăm poate o să ne dăm seama că va trebui să facem și canalizarea. Lucrarea nu este atât de complicată, ea se poate termina în patru sau cinci săptămâni”, a spus Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *