22 April 2018

Încă un bărbat a decedat la Spital. A ajuns la Urgențe în comă alcoolică

Filed under: Locale,Top News |

Încă un bărbat a murit aseară în incinta Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Carei, care a ajuns la Urgențe în comă alcoolică.

Victima a fost găsită duminică seara, în stare de inconștiență în locuința sa din Carei. A fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare unde a ajuns în comă alcoolică.

“Este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din Carei. A ajuns la spital în stare de ebrietate. După decesul acestuia a fost anunțată și Poliția, deoarece vorbim despre o procedură standard în astfel de situații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

În ciuda faptului că medicii de la spital au încercat să-l readucă în simțiri, acest lucru nu a fost posibil, astfel că a fost declarat decesul bărbatului.

Corpul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei, iar medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *