25 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

Încă un bărbat a decedat la Spital. A ajuns la Urgențe în comă alcoolică

Filed under: Locale,Top News |

Încă un bărbat a murit aseară în incinta Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Carei, care a ajuns la Urgențe în comă alcoolică.

Victima a fost găsită duminică seara, în stare de inconștiență în locuința sa din Carei. A fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare unde a ajuns în comă alcoolică.

“Este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din Carei. A ajuns la spital în stare de ebrietate. După decesul acestuia a fost anunțată și Poliția, deoarece vorbim despre o procedură standard în astfel de situații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

În ciuda faptului că medicii de la spital au încercat să-l readucă în simțiri, acest lucru nu a fost posibil, astfel că a fost declarat decesul bărbatului.

Corpul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei, iar medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *