22 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

 ”Iubirea – de la sexualitate la îndumnezeire, de la uman la divin”

Filed under: Life,Locale |

CONFERINŢĂ  LA SATU MARE… CU DR. OVIDIU DRAGOŞ ARGEŞANU

Maestrul terapeut dr. OVIDIU DRAGOŞ ARGEŞANU se va afla la Satu Mare în zilele de 4 şi 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, unde va susţine terapii individuale şi o conferinţă extraordinară, care va avea ca tematică principală:  ”Iubirea – de la sexualitate la îndumnezeire, de la uman la divin”. Terapiile individuale vor fi susţinute vineri, 4 mai, în funcţie de programări, iar Conferinţa va avea loc sâmbătă, 5 mai, de la ora 9.00, la sediul Universităţii ”Babeș Boylai”- Extensia Satu Mare.

Terapeutul dr. OVIDIU DRAGOŞ ARGEŞANU este unul dintre cei mai respectaţi maeştri reiki din România. ( “Reiki este o terapie de suflet, deşi efectele sale sunt vizibile la nivel fizic, energia transmisă transcende nivele ale corpului. Reiki reprezintă un sistem japonez de terapie energetică ce foloseşte energia universală pentru echilibrarea şi vindecarea organismului”- definiţie dată de diette.ro ) . Maestrul terapeut dr. ARGEŞANU abordează pe baze ştiinţifice o serie de aspecte legate de: capacităţile extrasenzoriale, esoterism, magia şi efectele ei, boli, lumea de dincolo, perceţiile despre viaţă, căile spirituale, paranormal, mântuire, politică şi cele mai întâlnite dificultăţi ale vieţii în care se află oamenii.

Sătmărenii, şi nu numai, care vor să afle mai multe despre lumea fascinantă a terapeutului dr. OVIDIU DRAGOŞ ARGEŞANU, în calitatea sa de scriitor,  sunt invitaţi să citească cele mai cunoscute cărţi ale domniei sale:”Jumătatea mea, femeia “, „Atacul Psi între ştiinţă şi magie“, „Cele 7 Peceţi“, „Karma şi Dreptul Divin.

Detalii despre terapiile individuale şi Conferinţa: ”Iubirea – de la sexualitate la îndumnezeire, de la uman la divin”, care vor fi susţinute, în zilele de 4-5 mai la Satu Mare, de terapeutul dr. OVIDIU DRAGOŞ ARGEŞANU,  se pot obţine de la Petronela Roxana Stavilă – preşedintele Asociaţiei REIKI Satu Mare, tel. 0754 625 858.

Dumitru Ţimerman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *