22 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniștrilor să fie pregătiți pentru minivacanța de 1 Mai

Filed under: Politic |

Premierul Viorica Dăncilă a cerut miniștrilor să facă toate pregătirile pentru ca minivacanța românilor de 1 mai să se desfășoare în liniște. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că a realizat deja un plan de măsuri pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, dar și intervenții în caz de urgență.
La sfârșitul săptămânii acesteia, românii au o minivacanță și aș vrea domnilor miniștri să pregătim acest lucru astfel încât românii să își poată petrece liniștiți această vacanță. Am fost informată deja de către d-na ministru Carmen Dan că la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost realizat un plan de măsuri în ceea ce privește ordinea publică, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, dar și intervenții în caz de urgență. Am înțeles că și domnul ministru al apelor și pădurilor, domnul Deneș, a fost pe litoral și a verificat starea plajelor și ieri, domnul ministrul al Turismului, Bogdan Trif a avut o întâlnire cu reprezentanții operatorilor de turism. Este foarte bine, vă rog să continuați în acest sens. Așa cum am menționat, este important ca românii să își poată petrece zilele de vacanță în liniște, le-a transmis premierul Viorica Dăncilă, miniștrilor la începutul ședinței de Guvern.

2 Responses to Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniștrilor să fie pregătiți pentru minivacanța de 1 Mai

 1. Iarasi sarbatoare si minivacanta oficial,in romania deja sa ajuns la 475 de zile de sarbatori minivacanta vacantele de anotimpuri pentru parlamaentari,calendarul romanilori deja trebuie schimbate pe 500 de zile sa mai ramane si cateva zile de lucru penrtu haita asta de derbedei talhari de dac care sarbatoresc non-stop pe bani public si pe miliarde ceruti in prumut si ulterior distrugerea si vanzarea statului in totalitate mostenit de alti nati

  bil
  26 April 2018 at 06:42
  Reply

 2. Toti s-au pregatit !! Unii pentru Grecia,altii pentru Bulgaria sau Spania,sau chiar alte zone mai exotice !!Banii nu sunt o problema !!

  Ana Poda
  26 April 2018 at 10:57
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *