22 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

ATENȚIE! Este ȚEAPĂ! Reprezentanții companiei eMAG dezmint campania

Filed under: Locale |

Sătmărenii sunt atenționați cu privire la tentativă de țepuire care circulă de câteva zile pe rețelele de socializare de pe internet. Foarte mulți oameni au umplut Facebook-ul cu SHARE-uri cu o postare potrivit căreia că cel mai mare retailer online din România, eMAG, oferă iPhone X la 1 euro tuturor participanților la o tombolă.

Din nefericire, totul este o mare țeapă, iar reprezentanții companiei eMAG au atras deja atenția asupra riscului la care se supun cei care accesează link-ul și au dezmințit campania.

”ATENȚIE, circulă o campanie falsă care pretinde că oferă câte un iPhone X la un euro tuturor participanților. Nu are nicio legătură cu eMAG și vă recomandăm să nu dați click pe link și să nu vă trimiteți datele personale. Vă rugăm să dați mai departe acest mesaj, ca să ajungă la cât mai multă lume. Mulțumim!”, este mesajul postat pe pagina oficială a eMAG.

Așadar… ATENȚIE! E ȚEAPĂ!

One Response to ATENȚIE! Este ȚEAPĂ! Reprezentanții companiei eMAG dezmint campania

  1. E-mag tzepuieste in alte moduri clientii ! Tot ce este invechit in Occident, se vinde la acest magazin…Bineinteles ,la preturi fara reducere….Inseala clientii prin reduceri fictive….

    mariano197761
    5 May 2018 at 22:03
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *