More

    Liviu Dragnea: Nu atac un oficial român când este plecat din ţară

    Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Buzău, referindu-se la criticile preşedintelui Klaus Iohannis, că nu îi va răspunde acestuia cât timp este într-o vizită în afara ţării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

    Liviu Dragnea a spus că atunci când preşedintele Iohannis se va întoarce în ţară îi răspunde aplicat la toate criticile.

    „Când un oficial român este plecat din ţară eu niciodată nu l-am atacat, niciodată nu l-am vorbit de rău pentru că nu vreau ca acel oficial, indiferent cine e, că e adversar politic sau nu, să fie pus într-o situaţie dificilă. După ce ce întoarce vă garantez că o să răspund şi o să răspund destul de aplicat, nu numai la această afirmaţie, ci la toate afirmaţile”, a spus Dragnea.

    Întrebat de jurnalişti despre afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, că „cineva se uită prea des la filme cu mafioţi”, Liviu Dragnea a spus că va da toate răspunsurile când şeful statului va veni în ţară.

    „Ştiu exact ce a spus şi vă garantez nu veţi fi nemulţumiţi în ceea ce priveşte răspunsurile. Este acolo, este preşedintele acestei ţări pe care eu o iubesc foarte mult şi la întoarcerea în ţară o să răspund”, a răspuns Dragnea.

    Totodată, întrebat dacă este posibilă o suspendare a preşedintelui, Dragnea a spus: „Exclus, nici vorbă”.

    Liderul PSD a afirmat că s-ar fi aşteptat la preşedintele Iohannis să vorbească, în Bulgaria, despre întâlnirea la care participă sau despre ce interese are România.

    Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, în Bulgaria, că afirmaţiile potrivit cărora premierul ar face bine să facă ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizând că nu au fost ameninţări. Şeful statului îşi menţine opinia privind demisia Vioricăi Dăncilă.

    “ Eu nu îmi permit să ameninţ pe nimeni, cum ar fi o atitudine primitivă. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi este problema sa”, a spus Iohannis.

    Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că ”ameninţarea explicită” a preşedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dăncilă este făcută ”în stil mafiot”. Liderul PSD s-a referit la o declaraţie în care preşedintele Iohannis a spus că Viorica Dăncilă ar face bine “să facă ce i se spune”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE