22 March 2019
Festivalul Berii Artizanale

Week-end furtunos la Satu Mare. Averse, vijelii și grindină

Filed under: Locale,Top News |

Dacă previziunile meteorologilor se adeveresc, sătmărenii vor avea parte de un week-end furtunos cu ploi torențiale, vijelii și grindină.

Astăzi vom avea parte de o vreme foarte frumoasă, soare, niciun nor pe cer, iar temperaturile vor urca până la 30 de grade. Foarte cald va fi și peste noapte, când temperaturile nu vor coborî mai jos de 15 grade.

Mâine dimineață va fi, de asemenea, o vreme foarte frumoasă, cu temperaturi de 21 de grade la ora 9.00. Mercurul în termometre va urca și peste zi, ajungând până la 28-29 de grade în jurul orei 16.00.

După amiază, însă, meteorologii spun că asupra Sătmarului se va abate o furtună cu ploi în averse, vând și, posibil, grindină.

În cursul zilei de duminică vremea se va răcori puțin, ajungând la 25-26 de grade, și, tot după amiază, vom avea parte de încă o repriză de furtună cu ploi torențiale, vând și, posibil, grindină de mici dimensiuni.

Pentru săptămâna viitoare se anunță o vreme foarte frumoasă, cu mult soare, cu temperaturi cuprinse între 25 și 30 de grade și fără ploaie.

One Response to Week-end furtunos la Satu Mare. Averse, vijelii și grindină

  1. Nu mai prostiti oamenii cu astfel de stiri neverificate…

    ciprian
    6 May 2018 at 10:39
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *