More

    A apărut o NOUĂ ȘANSĂ pentru un nou ZBOR INTERNAȚIONAL de la Satu Mare. Posibilele destinații

    Cu toate că scenariile pentru înființarea unei noi curse aeriene internaționale de la Satu mare sunt extrem de mici, sunt specialiști care își exprimă ferma convingere că Wizz Air va mai înființa o astfel de cursă de pe aeroportul sătmărean.

    Aceștia susțin, pentru Gazeta de Nord Vest, că există un licăr de speranță pe care ni-l dă tocmai Aeroportul din Cluj Napoca. Acest aeroport a devenit foarte încărcat și aglomerat, situație în care cei din Clujau majorat considerabiul taxele de operare.

    În aceste condiții Wizz Air este poosibil să-și dorească să opereze de pe aeroporturi mai ieftine și cu grad ridicat de încărcare, cum este Satu Mare, de exemplu.

    Mai mult decât atât, compania rivală low-cost s-a retras de pe aeroportul funcțional cel mai apropiat, cel din Oradea, astfel că Wizz ar putea prelua o parte din acele curse de pe Satu Mare.

    Conducerea Aeroportului Satu Mare și, implicit, a Consiliului Județșean trebuie să persevereze ca să aducă noi curse internaționale la Satu Mare, cu atât mai mult cu cât Sătmarul este un oraș de graniță, perfect pentru tranzit. Iar cei de la Wizz Air știu asta.

    Sursele susțin pentru GNV că nu este exclus ca din toamnă să avem un nou zbor internațional de pe aerian la Paris, sau la Milano, dar nu sunt excluse nici Barcelona sau Munchen. Rămâne de văzut care este decizia finală.

    Aseară GNV scria că sunt șanse extem de mici ca să mai fie înființată o cursă internațională de la Satu Mare, articol care-l puteți citi AICI.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE