27 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTO. Polițistul EROU. A salvat viața unui om blocat într-o mașină luată de ape

Filed under: Locale |

 

Se spune că adevăratele caractere ies la iveală în ometele cele mai dificile. Iar cei care reușesc ca în astfel de momente să salveze vieți, chiar dacă și-o riscă pe a lor, se pot numi, fără dreptul de a greșii, EROI.

Unul dintre acești EROI este și inspectorul șef de poliție, Sorin Lăpuște, de la Ardud. Acesta a intervenit pentru a salva viața bărbatului rămas blocat în mașina luată de ape în zona localității Rătești de pe drumul european ce leagă Satu Mare de Cluj.

Șoferul, un bătrânel de 78 de ani, se deplasa dinspre Beltiug spre Satu Mare și a ajuns la Rătești exact în momentul în care viitura de apă a inundat drumul. Forța apei a aruncat mașina în care se afla în șanț.

Bărbatul a rămas blocat în mașină și nu a mai putut să iasă. Cum apa rece a intrat în mașină, șoferul s-a aflat în pragul unei hipotermii.

Dându-și seama că viața șoferului este în pericol, polițiștul Sorin Lăpuște a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină, salvându-i astfel viața.

Șoferul a fost preluat de paramedici care i-au acordat primul ajutor.

Inspectorul șef de poliție Sorin Lăpuște este unul dintre polițiștii de nădejde din județul satu mare, fiind premiat aproape de fiecare dată de către conducerea IPJ.

Îl felicităm și noi și-i transmitem toate aprecierile noastre. Un LIKE este mult prea puțin pentru polițiștul EROU!

2 Responses to FOTO. Polițistul EROU. A salvat viața unui om blocat într-o mașină luată de ape

 1. Poate ''putin'' e prea putin sa spun ca se exagereaza cu ''fapta'' acestui politist !!El si-a facut doar datoria pentru care este platit,poate chiar si prea bine,plus ca nu este niciun ''inspector sef'',este un simplu agent de politie,iar masina nu a cazut in Dunare,ci intr-un sant de margine de drum !!Ok,daca voi vedeti in asta un EROU este treaba vostra,iar daca nu-mi veti publica comentariul inseamna ca este o rudenie de-a vostra, pe care ati vrut sa-l scoateti in evidenta cu aceasta ''fapta de erou''(sic!!) !!!!!! P.S.-o sa pun acest comentariu pana cand imi va apare pe portal !!!

  Andrei Baciu
  12 June 2018 at 14:40
  Reply

 2. Poate ''putin'' e prea putin sa spun ca se exagereaza cu ''fapta'' acestui politist !!El si-a facut doar datoria pentru care este platit,poate chiar si prea bine,plus ca nu este niciun ''inspector sef'',este un simplu agent de politie,iar masina nu a cazut in Dunare,ci intr-un sant de margine de drum !!Ok,daca voi vedeti in asta un EROU este treaba vostra,iar daca nu-mi veti publica comentariul inseamna ca este o rudenie de-a vostra, pe care ati vrut sa-l scoateti in evidenta cu aceasta ''fapta de erou''(sic!!) !!!!!!

  Andrei Baciu
  12 June 2018 at 16:38
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *