21 February 2019
Festivalul Berii Artizanale

Noile curse aeriene internaționale de la Aeroportul Satu Mare. Ultimele noutăți

Filed under: Locale,Top News |

Eforturile făcute de conducerea, de fapt acum fosta conducere, a Aeroportului Internațional Satu Mare de a fi înființate noi curse internaționale nu au avut, din păcate, rezultatul dorit.

În prezent, pe lângă cursele Tarom spre București și cursele Wizz Air spre Londra, peste două săptămâni va fi inaigurat și primul zbor spre Litoral de la Satu Mare.

Surse autorizate au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, din nefericire, însă, înființarea unei mult așteptate noi curse internaționale spre Occident nu va putea fi realizată.

Aeroportul Satu Mare, pe lângă negocierile purtate cu Wizz Air, a mai încercat să negocieze și cu Ryanair tocmai din cauza faptului că s-a observat nehotărârea companiei aeriene low-cost maghiare.

Sursele GNV susțin că se viza înființarea unui zbor internațional spre Paris, apoi înființarea unei alte curse spre Italia.

Decizia companiei Ryanair de a se retrage treptat din România, a dat peste cap toate aceste negocieri. Pe scurt, înființarea unei curse internaționale Ryanair este exclusă de acum.

În aceste condiții, Wizz Air nu se mai grăbește deloc să înființeze de la Satu Mare o nouă cursă internațională. De ce?
Wizz Air are curse internaționale aproape peste tot în Europa atât de la Cluj Napoca cât și de la Debrecen (Ungaria).

În cazul în care Wizz Air ar înființa o nouă cursă internațioală de la Satu Mare și-ar face, practic, concurență ei înșiși.

Astfel că, potrivit surselor GNV, înființarea unei curse aeriene internaționale Wizz Air de la Satu Mare în viitorul apropiat și mediu este aproape imposibil de conceput în aceste momente. Cu atât mai mult cu cât acum se schimbă și conducerea Aeroportului Satu Mare.

Mai rămâne o variantă: Tarom. Doar că Tarom nu este o cursă Low cost.

9 Responses to Noile curse aeriene internaționale de la Aeroportul Satu Mare. Ultimele noutăți

 1. Satu Mare – Memmingen

  Simma
  20 June 2018 at 06:42
  Reply

 2. A intrebat cineva pe cei doi mahari Pataki si Gabika ce-au cautat (pus la cale) anul trecut pe ascuns la aeroportul din Debrecen??? ……?Mai vrea atunci Satu Mare alte curse internationale?????

  pop
  20 June 2018 at 09:54
  Reply

 3. Pacat e normal daca ungaria va lasa cursa paris satu mare pierde toti clienti de la debreten nus prosti

  Ploesteanu
  20 June 2018 at 12:08
  Reply

 4. În Belgia

  Diana
  21 June 2018 at 00:09
  Reply

 5. Pataki cu Gabika nu vor nici o cursa internationala; nu vor sa faca concurenta aeroportului din Debrecen Doar au promis acest lucru ferm celor din vecin inca de anul trecut in urma unei vizite Asa ca noi putem visa frumos

  pop
  21 June 2018 at 10:16
  Reply

 6. pentru Germania negociati cu eurowings…e low cost

  Ioan Arnold Rogoz
  6 August 2018 at 06:46
  Reply

 7. Eurowings este low cost, pentru curse spre germania! …Culmea, si cu cursa spre Londra wizzul isi face concurenta nu? De la Cluj au 38 de curse spre toata europa si nu numai, iar din Debrecen au 15 care nu acopera toata Europa! Si sa vin seriosi, acest low cost al wizzului e doar de a fraierii lumea, daca doresti servicii complete si sa nu stai ca strans ca si in autobus, ajungi sa platesti mai mult decat pentru o cursa cu Tarom!

  Ioan Arnold Rogoz
  21 August 2018 at 20:26
  Reply

 8. Blue Air e companie românească low cost, oare de ce nu are nici o cursă din Ardeal?! Nu oare pt că Ardealul aparține Wizz Air- Ungariei ?

  Dan
  22 August 2018 at 21:17
  Reply

 9. As vrea sa stiu daca de pe aeroportul din Satu Mare se poate calatori cu biletul electronic? (Stiu ca intrebarea mea nu are nicio legatura cu subiectul discutat, dar as aprecia in raspuns).

  Mihaela Muresan
  2 November 2018 at 08:49
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *