24 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

CSM Satu Mare, învinsă de Ucraina în finala Turneului Final Sport Arena

Filed under: Sport |

În urma rezultatelor foarte bune obținute în această vară și mai ales a finalei jucate la turneul final al Campionatului Național de baschet 3×3, echipa CSM-ului din Satu Mare a fost invitată să participe la Turneul Final Sport Arena de la București.

Competiția a reunit cele mai bune echipe din România și de asemenea au participat și Ucraina 1 și Ucraina 2.

În formula Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Eli Pavel, Andreea Lazăr, CSM Satu Mare a pornit excelent în turneu și a câștigat grupa A după 15-10 cu Ucraina 1 și 21-10 cu Sniper București.
În sferturi fetele noastre au trecut de Agro Squad , scor 21-14, iar apoi în semifinale au învins Ucraina 2 cu 19-13.

A urmat finala cu Ucraina 1. Dar oboseala acumulată pe parcursul zilei și mai ales întreruperile provocate de reprizele de ploaie din București au făcut ca CSM-ul să nu mai repete jocul solid din primul meci al turneului. Ucrainencele și-au luat revanșa și s-au impus greu, 16-12.
A fost ultimul turneu de 3×3 la care CSM Satu Mare participa în această formulă în această vară. Urmează o scurtă vacanță pentru jucătoare, după care, pe 3 septembrie, Adina Pop și Alexandra Uiuiu vor începe pregătirile sub comanda lui Marius Dobă la echipa de…5×5!
Altfel, peste o lună, sezonul de baschet 3×3 se va încheia la nivel național cu un turneu la Satu Mare.
Între 22-23 septembrie apare în calendar un turneu de baschet 3×3 în parcare la AUCHAN. Despre acest turneu însă așteptăm detalii dinspre organizatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *