More

    FOTO. Formația Argus, apreciată în tot Ardealul, nu numai în Sătmar

    ”Ne dorim să ajungem cât mai sus pe treptele succesului prin multă seriozitate și muncă împreună”.

    Formația Argus a fost înfințată în anul 1993 de solistul Daniel Fernea. De-a lungul timpului formația Argus a avut mai mulți membrii. În anul 2009 au fost puse pus bazele acestui proiect pe care de la an la an, membrii trupei reușesc sa îl dezvolte din ce în ce mai mult.

    În 2009 când trupa a renăscut fiecare membru Argus, a avut experiență în domeniu însă fiind un proicet nou emoțiile unui nou început au fost evidente normale. Prin muncă însă, prin seriozitate și studiu au reușit să treacă peste toate și să aibă mult mai multă încredere în ei.

    “Emoții am avut întradevăr un pic, deoarece publicul ne cunoștea pe fiecare din altă parte, dar am reusit să le depășim foarte ușor pentru că muzica este o latură sensibilă a sufletului”, ne-a spus taragostistul formației Călin Borșe.

    Vocea feminină a formației este Ioana, astfel componența formației Argus în momentul de față este completă.

    “Da, este importantă și o voce feminină într-o formație pentru că are aroma ei aparte. Sunt multe melodii care sunt foarte bine cântate de o voce feminină, pe urmă este și un plus de valoare atunci când ți se solicită să ai și solistă în formație”, a mai adăugat artistul.

    Satisfacția unui artist este imensă când majoritatea dintre cei care au participat la eveniment, sunt mulțumiți.

    “Sunt multe sactisfacții după o nuntă reușită, însă am să vă enumăr doar câteva dintre ele: Când vezi că este dimineața și toți cei prezenți la eveniment vin și îți strâng mâna,pe urmă mirii socrii, nașii, cu toții îti mulțumesc și sunt foarte fericiți ,nu poți decât să fi un om împlinit . Apoi, când pe diferite site-uri de socializare apar foarte multe comentarii și aprecieri la adresa formației Argus nu putem decât să ne bucurăm”, a declarat membrul formației Argus.

    Planurile de viitor sunt legate tot de muzică. Artiștii își doresc să ofere muzică bună în continuare tuturor celor care îi îndrăgesc.

    “Pentru viitor ne străduim să finalizăm un album de muzică populară împreună cu colega noastră Ioana, pentru cei care ne îndrăgesc și sunt alături noi. Cea mai mare dorință pentru Formația Argus este să fim sănătosi cu toții, să putem onora toate contractele, să ajungem cât mai sus pe treptele succesului prin multă seriozitate și muncă împreună. În ultimii ani avem foarte multe solicitări din foarte multe județe din țară. Încercăm să nu supăram pe nimeni unde se poate și ne înțelegem ajungem unde nu, nu este cu supărare”, a spus Călin Borșe

    Dorim să trasmitem un gând bun pentru toți cei ce iubesc muzica noastră, vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă asigurăm de tot respectul nostru.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE