19 April 2019
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. ACCIDENT cumplit lângă Satu Mare. Cinci victime, un încarcerat

Filed under: Locale |

Un cumpit accident de circulație, soldat cu rănirea a cinci persoane, din care trei grav, s-a produs în această după-amiază lângă Satu Mare. Una dintre victime a rămas încarcerată.

Teribilul accident s-a produs în jurul orei 18.30, în localitatea Apateu. Tânărul șofer al unui autoturism a încercat să facă un viraj la stânga, moment în care mașina în care se afla a fost livită din plin de un alt autorueism care circula regulamentar.

În urma impactului, toate cele cinci persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite. Trei dintre acestea au fost rănite grav, iar o victimă a rămas încarcerată.

La fața locului a ajuns echipa de descarcerare a pompierilor, care au salvat victima încarcerată, dar și trei ambulanțe, două SMURD și un SAJ, care, după ce le-au acordat tuturor victimelor primul ajutor la fața locului, au transportat trei dintre acestea la spital.

”În această seară am intervenit pentru extragerea unei victime, acordarea primelor îngrijiri medicale și transportarea a încă două persoane la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare, toate implicate într-un accident rutier”, se arată într-un comunicat ISU.

Polițilștii sosiți la fața locului au demarat o ancgetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *