19 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul la Montreal într-un scaun cu rotile, după ce s-a accidentat grav la gleznă

Filed under: Sport |

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în setul al treilea al partidei cu Elina Svitolina, în al doilea tur al turneului de la Montreal. Românca a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

Românca a returnat o minge, dar a călcat strâmb şi s-a prăbuşit la marginea terenului de joc. Ucraineanca a asistat şocată la scenele care se petreceau chiar la picioarele ei.

În meciul cu numărul 108 în acest sezon, Mihaela Buzărnescu a avut un ghinion uriaş, chiar în momentul în care revenise incredibil.

În setul al treilea, la 4-3 pentru Svitolina, piciorul româncei a cedat după ce a călcat greşit. Sportiva a început să urle de durere şi nu s-a mai putut ridica de la sol, imediat lângă ea venind arbitrul de scaun şi adversara.

La scurt timp, echipa medicală a intervenit şi a început să-i îngrijească piciorul afectat. Au urmat minute întregi în care Mihaela a suferit pe teren şi în care nu s-a putut ridica.

În cele din urmă, a fost transportată în afara arenei într-un scaun cu rotile şi cu piciorul bandajat.

Jucătoarea de tenis din ţara noastră era pe val şi lupta pentru o nouă înfrângere pe care i-o putea administra Svitolinei. În meciul de la Montreal, Mihaela Buzărnescu a pierdut primul set, dar a revenit incredibil în cel de-al doilea, unde a câştigat în tie-break. Totuşi, totul s-a rupt la 4-3 pentru Svitolina, care merge mai departe la turneul canadian.

One Response to Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul la Montreal într-un scaun cu rotile, după ce s-a accidentat grav la gleznă

  1. pacat , mare pacat ….. la varsta ei merita sa joace acest turneu unde avea sanse foarte mari.

    diana
    11 August 2018 at 13:09
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *